Donald Trump, noi afirmaţii scandaloase la adresa unei foste câştigătoare Miss Universe care o susţine pe Hillary Clinton

Donald Trump, noi afirmaţii scandaloase la adresa unei foste câştigătoare Miss Universe care o susţine pe Hillary Clinton

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a intensificat vineri criticile la adresa fostei câştigătoare Miss Universe Alicia M., o susţinătoare a democratei Hillary Clinton, numind-o pe tânără "dezgustătoare" şi ameninţând că va dezvălui o înregistrare video compromiţătoare.

Donald Trump a intensificat criticile privind o fostă câştigătoare Miss Universe care o susţine pe Clinton

Hillary Clinton susţine că Donald Trump a numit-o pe Alicia M. "Miss Piggy" ("Miss Purceluşa") şi "Miss Housekeeping" ("Miss Menajera"), aluzie la aspectul său şi la faptul că ar fi din Venezuela.

Cu doar şase săptămâni înaintea scrutinului prezidenţial, Trump a refuzat să prezinte scuze, ba chiar a intensificat atacurile la adresa susţinătoarei lui Clinton.

"Oare escroaca Hillary a ajutat-o pe dezgustătoarea (vedeţi o înregistrare cu scene sexuale!) Alicia M să devină cetăţean american pentru a o folosi în dezbateri?", a declarat Donald Trump vineri, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Echipa de campanie a lui Hillary Clinton a acuzat că atitudinea lui Donald Trump demonstrează cum tratează femeile şi populaţia latino-americană.

Remarcile lui Donald Trump riscă să îi afecteze popularitatea în rândul electoratului feminin şi al hispanicilor.

Conform mediei sondajelor de opinie prezentată de Institutul RealClearPolitics, Hillary Clinton este creditată cu 47,3% în intenţiile de vot, în timp ce Donald Trump are 44,4%.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…