Două polițiste gemene din Rusia au făcut scandal într-un club. „Sunteți niște gunoaie! Vă rezolvăm noi”

Două polițiste gemene din Rusia au făcut scandal într-un club. „Sunteți niște gunoaie! Vă rezolvăm noi”

Un incident în care au fost implicate două polițiste, surori, a avut loc pe 17 septembrie, în fața clubului Malibu din Bolșoi Kamen.

Polițistele nu au fost lăsate să intre în restaurant FOTO: bloknot.ru

Cele două polițiste, surori, au încercat să intre în restaurant, „dar au fost rugate să părăsească incinta din cauza stării de ebrietate în care se aflau”.

Polițistele i-au insultat pe paznici, au fluturat un fel de acte oficiale și au amenințat că îi vor reține: „De ce naiba nu ați lăsat un polițist să intre? Sunteți niște nimeni, sunteți niște gunoaie, practic”, le-a spus una dintre femei paznicilor.

Femeile scandalizate sunt surori gemene, Victoria I. și Natalia Z. Prima dintre ele este șefa departamentului teritorial al Direcției de Investigații a Comitetului de Investigații pentru Primorski Krai, iar cea de-a doua este șefa departamentului de securitate economică al Departamentului Intercomunal al Ministerului de Interne „Bolșekamenski”.

După apariția videoclipului scandalos , Ministerul de Interne și Comitetul de Investigații au început o analiză oficială a incidentului. Cu toate acestea, serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne din Primorski Krai susține că nu are nicio informație despre „eroinele” din videoclip.

Departamentul a subliniat, de asemenea, pentru publicația Podemem că „fata care și-a fluturat cartea de identitate nu are cu siguranță legătură cu departamentul nostru”. În plus, Ministerul de Interne susține că nu a primit nicio sesizare din partea restaurantului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat