Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit. Circulația feroviară este oprită

Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit. Circulația feroviară este oprită

Două trenuri de marfă care transportau cereale au fost implicate, în dimineața zilei de joi, 1 decembrie, într-o coliziune, în zona Dumbrăveni, judeţul Vrancea , circulația feroviară fiind întreruptă pe această rută.

O locomotivă și un vagon au deraiat FOTO Antena 3CNN

Accidentul a avut loc în zona km.181 magistrala CF 500, relaţia Gugesti-Sihlea. În urma coliziunii, au deraiat un vagoan și o locomotivă. Nu sunt raportate victime.

Locomotiva trenului privat de marfă, care aparține operatorului TimRail Cargo s-a defectat, iar mecanicul nu a mai putut controla garnitura, care a patinat și a intrat într-un alt trenul privat de marfă, al companiei DB Cargo, care aștepta la sector.

În urma impactului, locomotiva și primul vagon, din compunerea trenului de marfă al companiei DB, au deraiat“, a transmis CFR.

Trenurile de călători vor circula pe rute deviate

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este întrerupt la această oră pe intervalul de stații Gugești - Sihlea: „Pentru asigurarea continuității traficului, toate trenurile de călători, care urmau să tranziteze această zona, vor circula deviat pe ruta Mărășești - Tecuci - Barboși - Făurei - Buzău și retur.

Această măsură va fi menținută până la repunerea pe șină a locomotivei și a vagonului deraiat, inclusiv retragerea garniturii de marfă din zona respectivă.

Menționăm totodată faptul că, reprezentanții SRCF GALAȚI vor asigura suportul tehnic necesar operatorilor privați pentru intervenția la fața locului, astfel încât zona afectată să fie eliberată și redeschisă traficului în condiții de siguranță.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar va luat toate măsurile operative necesare pentru redeschiderea liniei în cel mai scurt timp“, a mai comunicat CFR.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro