Dragnea: I-am trimis un mesaj de 'La Multi Ani' președintelui; am primit un răspuns civilizat

Dragnea: I-am trimis un mesaj de 'La Multi Ani' președintelui; am primit un răspuns civilizat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a declarat luni că a făcut un schimb de mesaje cu șeful statului, în aceste zile, și a anunțat că va fi prezent la ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniștri care, potrivit calendarului, ar putea avea loc cel mai probabil miercuri, la ora 19,00, la Palatul Cotroceni.

"Sâmbătă seara i-am trimis un SMS de 'La Mulți Ani' și mi-a răspuns. Am dat un SMS civilizat, am primit un răspuns civilizat, ca doi oameni de stat. O să merg (n.r. — la ceremonia de învestire a noului Guvern). Mergem la o ceremonie oficială, nu la o întâlnire privată sau la ceva colocvial", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

El a adăugat că a primit un SMS cu urări de "La Mulți Ani" și de la Dacian Cioloș.

"În seara asta am primit un mesaj de 'La Mulți Ani' de la Cioloș și am răspuns și eu la mesaj. Domnul Sorin Grindeanu nu s-a putut întâlni astăzi cu dumnealui sau să vorbească la telefon, cred că au schimbat mesaje, nu știu exact", a adăugat liderul PSD.

El s-a declarat "extrem de dezamăgit" că guvernul Cioloș "nu a reușit să înțeleagă că puteau fi adoptate niște măsuri utile pentru țară", dar și că se fac angajări prin ministere, după alegerile din 11 decembrie. "Erau cheltuieli care puteau fi aduse din 2017 în 2016, pentru că erau bani necheltuiți, ceea ce ar fi ajutat economia românească și România în general. Nu au vrut să facă asta, așa ceva nu se face, așa ceva este incorect. La nivelul ăsta nu faci așa ceva, pentru că nu e o jucărie, e o țară pe care totuși ai guvernat-o. (...) Ai pierdut alegerile, oamenii au vrut altceva. În mod civilizat, te dai la o parte", a adăugat liderul PSD.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...