Dragnea: Nu am fost atent și am votat pentru moțiune, din greșeală

Dragnea: Nu am fost atent și am votat pentru moțiune, din greșeală

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la ieșirea din plen, că a votat din greșeală în favoarea moțiunii simple pe sănătate.

 "Vreau să vă spun că, după pledoaria domnului Bichineț, nu am fost atent și am votat pentru moțiune. Din greșeală", a declarat Dragnea.

Deputatul PMP Corneliu Bichineț a salutat, în plen, la ședința de vot final, prezența președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose, afirmând că faptul că au venit amândoi dă un semnal.

"Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaștem, primul ministru și Liviu Dragnea, coborând printre noi. Platon așa spunea în Republica: Am coborât în Pireu în sens de a veni din Atena în port. Eu mă bucur că sunteți aici și că ați venit amândoi pentru că dați un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat 4 ani la UNCJR în momente de balans, trebuie să dai dovadă de inteligență, iar Corneliu Bichineț de la Vaslui vă spune direct: Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", a spus Bichineț.

Camera Deputaților a respins miercuri moțiunea simpla intitulată "PSD dăunează grav sănătății", inițiată de PNL, USR și PMP. S-au înregistrat 97 de voturi pentru, 149 împotrivă și 19 abțineri.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…

5 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea