Dragnea: Nu am fost atent și am votat pentru moțiune, din greșeală

Dragnea: Nu am fost atent și am votat pentru moțiune, din greșeală

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la ieșirea din plen, că a votat din greșeală în favoarea moțiunii simple pe sănătate.

 "Vreau să vă spun că, după pledoaria domnului Bichineț, nu am fost atent și am votat pentru moțiune. Din greșeală", a declarat Dragnea.

Deputatul PMP Corneliu Bichineț a salutat, în plen, la ședința de vot final, prezența președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose, afirmând că faptul că au venit amândoi dă un semnal.

"Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaștem, primul ministru și Liviu Dragnea, coborând printre noi. Platon așa spunea în Republica: Am coborât în Pireu în sens de a veni din Atena în port. Eu mă bucur că sunteți aici și că ați venit amândoi pentru că dați un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat 4 ani la UNCJR în momente de balans, trebuie să dai dovadă de inteligență, iar Corneliu Bichineț de la Vaslui vă spune direct: Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", a spus Bichineț.

Camera Deputaților a respins miercuri moțiunea simpla intitulată "PSD dăunează grav sănătății" , inițiată de PNL, USR și PMP. S-au înregistrat 97 de voturi pentru, 149 împotrivă și 19 abțineri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?