Droguri găsite într-o locuinţă din Ploieşti, după ce proprietarul a căzut de la etaj

Droguri găsite într-o locuinţă din Ploieşti, după ce proprietarul a căzut de la etaj

Un bărbat a căzut de la etajul unui imobil din Ploieşti, iar când au mers să cerceteze acest caz poliţiştii au descoperit droguri în locuinţa lui.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, la data de 31 martie, lucrători de poliţie din cadrul Secţiei 2 Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul unui imobil situat pe raza oraşului.

În locuinţa acestuia au fost identificate mai multe substanţe interzise la deţinere, motiv pentru care s-a dispus formarea unei echipe operative din cadrul BCCO Ploieşti, care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost ridicate două plante, cinci recipiente ce conţineau diverse cantităţi de materie vegetală, 200 de comprimate inscripţionate LSD şi două grindere.

Bărbatul este cercetat de DIICOT sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”