Drumuri de pe raza județelor Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța, Călărași și Tulcea, închise circulației din cauza viscolului

Drumuri de pe raza județelor Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța, Călărași și Tulcea, închise circulației din cauza viscolului

Circulația rutieră pe tronsoanele Oltenița - Daia (DN 41), Hanu Conachi - Șendreni (DN 25), respectiv pe sectoare de drumuri și autostrăzi de pe raza județelor Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța, Călărași și Tulcea, a fost închisă din cauza ninsorii abundente și a viscolului, vizibilitatea fiind redusă, a anunțat, vineri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă, transmis AGERPRES.

* LIVE UPDATE IGPR: Drumurile din patru județe, porturile de la Marea Neagră și autostrada A2, închise din cauza viscolului / Cod roșu de viscol în șase județe / 42 de trenuri anulate

* LIVE UPDATE Cod roșu de viscol în județele Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța, Ialomița și Călărași, până la 13:00 / Cod galben de viscol în județele Bihor, Timiș și Arad, până la ora 12:00

Potrivit sursei citate, începând cu ora 8:00, a fost închisă circulația rutieră pe DN 41, Oltenița — Daia, km 0+000 — km 64+085, iar de la ora 8:30 traficul a fost închis pe DN 25, Hanu Conachi — Șendreni, km 31+320 — km 68+197.

Decizia a fost luată din cauza ninsorii abundente și a viscolului, vizibilitatea fiind redusă.

Totodată, s-a decis închiderea circulației drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă din județele afectate de Codul Roșu, respectiv: Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța, Călărași și Tulcea. Astfel, în aceste zone, se recomandă evitarea oricărei deplasări.

CNAIR subliniază faptul că intervenția în timp util a utilajelor de deszăpezire este condiționată și de respectarea de către participanții la trafic a tuturor regulilor de circulație și a restricțiilor impuse.

Pe de altă parte, CNAIR menționează că, începând cu ora 8:30, a fost deschisă circulația rutieră pe DN 5, București — Giurgiu pentru toate categoriile de autovehicule.

La ora actuală, circulația se desfășoară în condiții de iarnă și se acționează în vederea restabilirii circulație, potrivit Companiei de drumuri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”