Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, CONDAMNAȚI cu SUSPENDARE! Mititelu trebuie să primească UN MILIARD!

Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, CONDAMNAȚI cu SUSPENDARE! Mititelu trebuie să primească UN MILIARD!

Mircea Sandu (fost presedinte al FRF) si Dumitru Dragomir (fost conducator al LPF) au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul "Dezafilierii Universitatii Craiova". Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata prin apel.

Conform Digi24, Sandu si Dragomir vor trebui sa plateasca o amenda de cate 80.000 de lei si sa presteze trei luni munca in folosul comunitatii.

Cei doi fosti oficiali ai FRF si LPF au primit 2,4 ani de inchisoare, la care s-au adaugat opt luni spor de pedeapsa, ajungandu-se astfel la totalul de trei ani. Adrian Mititelu (patronul U Craiova) va avea de primit 1 miliard de lei, adica peste 200 de millioane de euro, drept despagubiri din partea FRF si LPF.

Dumitru Dragomir, prima reactie

"Am votat democratic si sunt condamnat pentru abuz in serviciu. Eu nu aveam nicio treaba cu FRF, eu eram la Liga, dar am votat la fel ca si ceilalti. Daca asa a crezut judecatoarea, eu ce sa fac? E o decizie luata de un judecator, de frica DNA" - Dumitru Dragomir, la Romania TV.

Se actualizeaza.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…