Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, CONDAMNAȚI cu SUSPENDARE! Mititelu trebuie să primească UN MILIARD!

Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, CONDAMNAȚI cu SUSPENDARE! Mititelu trebuie să primească UN MILIARD!

Mircea Sandu (fost presedinte al FRF) si Dumitru Dragomir (fost conducator al LPF) au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul "Dezafilierii Universitatii Craiova". Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata prin apel.

Conform Digi24, Sandu si Dragomir vor trebui sa plateasca o amenda de cate 80.000 de lei si sa presteze trei luni munca in folosul comunitatii.

Cei doi fosti oficiali ai FRF si LPF au primit 2,4 ani de inchisoare, la care s-au adaugat opt luni spor de pedeapsa, ajungandu-se astfel la totalul de trei ani. Adrian Mititelu (patronul U Craiova) va avea de primit 1 miliard de lei, adica peste 200 de millioane de euro, drept despagubiri din partea FRF si LPF.

Dumitru Dragomir, prima reactie

"Am votat democratic si sunt condamnat pentru abuz in serviciu. Eu nu aveam nicio treaba cu FRF, eu eram la Liga, dar am votat la fel ca si ceilalti. Daca asa a crezut judecatoarea, eu ce sa fac? E o decizie luata de un judecator, de frica DNA" - Dumitru Dragomir, la Romania TV.

Se actualizeaza.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front