După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie este o "gospodină" exemplară

După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie este o "gospodină" exemplară

De la divorțul său de Brad Pitt, actrița Angelina Jolie încearcă să fie o "gospodină" exemplară și nu are în prezent niciun proiect de film, a afirmat ea într-un interviu publicat miercuri pe site-ul revistei "Vanity Fair", relatează miercuri AFP.

"De nouă luni încerc să fiu bună în rolul de gospodină, să curăț fecale de câine, să spăl vasele și să citesc povești seara, și fac progrese în cele trei domenii", a spus vedeta.

Cuplu mitic la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat că se despart în septembrie 206, după doi ani de căsnicie și 11 ani petrecuți împreună. Ei sunt părinții a șase copii, dintre care trei biologici.

Actrița laureată cu Oscar în anul 2000 vorbește foarte puțin despre acest divorț, recunoscând totuși că în vara lui 2016 că "lucrurile mergeau rău între ei". "Nu voiam să folosesc acest cuvânt", a revenit ea. "Lucrurile deveniseră complicate", a spus ea în cele din urmă.

Ea a contestat faptul că despărțirea lor este legată de faptul că Brad Pitt dorea ca familia să adopte un mod de viață mai sedentar, după ani de deplasări în cele patru colțuri ale lumii.

"Nu era o problemă. A fost și rămâne una dintre oportunitățile formidabile pe care le putem oferi copiilor noștri. Ne revenim cu toții din evenimentele care au dus la divorț", a spus actrița despre copiii săi, fără a furniza mai multe amănunte.

Ea își dorește să le ofere un chip liniștitor copiilor în aceste vremuri grele. "Cred că este important să plâng sub duș, și nu în fața lor", spune ea.

Angelina Jolie este implicată în prezent în promovarea celui de al cincilea film al său în calitate de regizoare, "First They Killed My Father", coprodus de platforma video online Netflix, despre dictatura khmerilor roșii din Cambodgia.

Actrița susține însă că nu lucrează la niciun alt film pentru moment. "Vreau pur și simplu să pregătesc micul dejun și să mă ocup de gospodărie. Este pasiunea mea. La solicitarea copiilor, iau cursuri de gătit. Când merg la culcare mă întreb: am făcut treabă bună ca mamă sau a fost o zi medie?", a mai povestit ea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....