Era alintată „Buze Dulci”! Cine i-a băgat-o în pat lui Dragnea pe Prima Țiitoare. Un antrenor de la baza lui Pescariu se laudă că „a fost acolo” înaintea Flaușatului!

Era alintată „Buze Dulci”! Cine i-a băgat-o în pat lui Dragnea pe Prima Țiitoare. Un antrenor de la baza lui Pescariu se laudă că „a fost acolo” înaintea Flaușatului!

Era alintată „Buze Dulci”! Cine i-a băgat-o în pat lui Dragnea pe Prima Țiitoare. Un antrenor de la baza lui Pescariu se laudă că „a fost acolo” înaintea Flaușatului! Fraților, ce intuiam este adevărat! Cică din momentul în care Dragnea a pus ochii pe ea în tot „Bucureștiul șmecherilor” se făceau pariuri pe zeci de mii de euro dacă le iese! Mai mult, acum știu tot ce face Dragnea în pat, de la fetița lor care a ajuns sus de tot!

Da, oameni buni, Prima Țiitoare a fost angajată la baza de agrement pentru care Costoiu a fost audiat joi la DNA! Cea dată de ministerul Educației, în timpul ministeriatului Ecaterinei Andronescu, lui Dinu Pescariu. Da, fosta bază Cutezătorii.

Acolo juca Dragnea, după mutarea la București, tenis de câmp. Și i-au scos-o în cale pe „Buze Dulci”, așa cum era alintată actuala Primă Țiitoare a României, în cale. Nu este exclus ca atunci să-i fi cerut Dragnea ajutor lui Maior în legătură cu „Buze Dulci”, așa cum spune acum câteva zile Ponta. Pentru că acolo jucau tenis și Maior și Dâncu. Erau parteneri cu Dragnea. De fapt, Dragnea era chelnerul lor, băiatul bun la toate...

Un antrenor de la baza lui Pescariu se laudă că a avut-o înaintea Flaușatului!

Cine merge la tenis la Cutezătorii și se bagă pe sub pielea antrenorilor află toate aceste lucruri fără să fie nevoie de prea multe eforturi. Unul dintre antrenori chiar se laudă că „a fost acolo” înaintea lui Dragnea!

Vă avertizăm că în zilele următoare vor apărea amănunte și mai picante!






Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...