Explodează CĂCATUL! Dragnea, ACUZAT direct de implicare în MĂCELUL din 10 august! Bădulescu: „10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”

Explodează CĂCATUL! Dragnea, ACUZAT direct de implicare în MĂCELUL din 10 august! Bădulescu: „10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”

Explodează CĂCATUL! Dragnea, ACUZAT direct de implicare în MĂCELUL din 10 august! Bădulescu:  „Procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica faptul că 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”.

Aurelian Bădulescu a declarat vineri pentru Mediafax că în urma declaraţiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica faptul că 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”. Bădulescu mai spune că Jandarmeria a fost folosită pe 10 august.

„Situaţia de pe data de 10 (10 august 2018 -n.r.) aduce noi situaţii cunoştinţa Parchetului, care va trebui, în urma acestor declaraţii pe care le voi da şi care nu au avut legătură cu ce m-au întrebat procurorii la acel moment, să pornească pe alte piste pentru a identifica, în opinia mea, dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”, a declarat, vineri, viceprimarul Aurelian Bădulescu, la o dezbatere publică la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă intervenţia Jandarmeriei din 10 august a fost legală, Bădulescu a precizat: „Am să menţin întotdeauna: în acea zi, Jandarmeria a fost folosită fără ştirea lor într-un joc în care oamenii au avut de pierdut, atât jandarmii, cât şi oamenii care au intrat în contact cu jandarmii. A fost o intervenţie proporţională, iar ordinele care se dădeau către Jandarmerie şi discursul public au fost doar de a muta dinspre Jandarmerie cine este de fapt obiectivul şi cine este creierul acestei mişcări. Niciodată să nu uitaţi: revoluţiile şi mişcările de stradă au un epicentru. Politicul”, a mai precizat Aurelian Bădulescu.

Precizările viceprimarului vin după ce acesta a susţinut miercuri seară că declaraţiile pe care le-a făcut iniţial la Parchetul General, în ancheta privind violenţele din 10 august 208, au fost mincinoase.

De asemenea, Bădulescu a precizat joi că ar fi fost chemat din nou la Parchet, pentru ziua de luni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”