EXPLOZIV! Firea vrea CENZURĂ pentru INTERNET!

EXPLOZIV! Firea vrea CENZURĂ pentru INTERNET!

Firea vrea cenzură pentru internet! Firea, la aniversarea Avocatului Poporului: Împotriva abuzurilor şi manipulării prin mijloace de comunicare pe internet, există o instituţie care să ne apere pe noi toţi?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reluat, în discursul rostit la evenimentul organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea instituţiei Avocatului Poporului, precizările privind măsurile luate miercuri în urma emiterii codului galben de ploi şi vijelii de către Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), care au creat nemulţumiri printre bucureşteni, întrebându-se retoric dacă există o instituţie care să apere populaţia de abuzurile şi manipulările făcute prin mijloacele de comunicare pe internet.

 În finalul discursului său, edilul a reamintit de măsurile luate de municipalitate după emiterea codului galben de ploi şi vijelii şi de nemulţumirile pe care le-au creat acestea în rândul unora dintre cetăţeni

„În momentul în care o instituţie primeşte o informaţie de la ANM privind un avertisment de cod galben, ce ar trebui să facă? Să nu respecte legea ca să nu supere pe cei care s-ar putea simţi frustraţi că stau mai mult în trafic? Sau să respecte legislaţia în vigoare punându-i la adăpost pe cetăţeni?”, a spus Firea.

Primarul a întrebat retoric dacă există o instituţie care să apere oamenii de abuzurile şi manipulările făcute pe internet.

„Împotriva abuzurilor care vin dinspre o zonă care nu poate fi cunatificată şi măsurată, mă refer la manipularea prin mijloace de comunicare pe internet există o instituţie care să ne apere pe noi toţi?”, a subliniat Firea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...