Femeia de la FRF pe care HAGI a jignit-o ÎI DĂ ACUM REPLICA

Femeia de la FRF pe care HAGI a jignit-o ÎI DĂ ACUM REPLICA

Replica dată de cehoaica de la FRF / FOTO: ziare.com

Cehoaica Marketa Haindlova, careia Razvan Burleanu i-a propus functia de responsabila pe relatii internationale si politici europene la FRF, a fost jignita de "Rege", dar considera aceste atacuri doar niste reglari de conturi personale.

"Eu sunt expert juridic si nu doresc sa fiu implicata in reglari de conturi personale. Sincer, nu sunt surprinsa de atitudinea lui Hagi avand in vedere ca auzisem multe lucruri despre ce se intampla", a spus Haindlova pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Iata ce-a spus Gica Hagi la Dolce Sport, in urma cu doua zile: "Intr-o luna nu am vazut nimic. Un lucru a iesit. O domnisoara care era in costum de baie, care ne-a dat termen de o luna daca vine sau nu la Federatie. Fratilor, treziti-va! O vedem si cu poza la plaja... Mai ramane ca un baiat sa se imbrace la fel si gata, ne-am dat dracu'. Ne-am dus dracu' cu totii".

Mai multe pe Ziare.com .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 „Ar fi primul val al ofensivei”

3 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

4 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?