Fetiță de 10 ani, violată în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea/Suspectul, un bărbat de 46 de ani

Fetiță de 10 ani, violată în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea/Suspectul, un bărbat de 46 de ani

O fetiță de 10 ani din Râmnicu Vâlcea a fost violată în scara unui bloc din oraș, potrivit Mediafax. Polițiștii au reținut vineri un suspect - un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu.

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost alertați, joi, de o femeie care a anunțat că fiica ei, în vârstă de 10 ani, a fost violată de un bărbat necunoscut, în scara unui bloc.

Potrivit Poliției Vâlcea, oamenii legii au reținut un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, pe care îl cercetează pentru agresiune sexuală.

"Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei au fost transmise tuturor polițiștilor din județ. Astăzi, polițiștii au reușit să identifice un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, bănuit de comiterea faptei. Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au anunțat reprezentanții Poliției Vâlcea.

Conform acestora, sâmbătă bărbatul va fi dus în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 Așa arată sfidarea României...