FIFA a interzis dreptul de transferuri pentru FC Barcelona pe timp de un an. Catalanii, fără achiziţii până în 2015

FIFA a interzis dreptul de transferuri pentru FC Barcelona pe timp de un an. Catalanii, fără achiziţii până în 2015

Forul mondial a decis ca echipa "blau-granata" să nu mai facă niciun transfer în următaoarele două perioade, ceea ce înseamnă în vara acestui an şi în iarna lui 2015 Barcelona să aibă interzis la achiziţia de jucători. Decizia vine după ce FIFA a descoperit nereguli mari la transferul unor fotbalişti minori din străinătate, care au fost aduşi la celebra "La Masia", academia clubului.

Clubul a primit şi o amendă de 450.000 de franci elveţieni şi are termen 90 de zile pentru a rezolva problemele existente în acest sector.

Această măsură este o lovitură puternică pentru echipa lui Gerardo Martino, care se vede pus în imposibilitatea de a mai aduce un portar la echipă. Victor Valdes e accidentat şi va lipsi minimum 7 luni, plus că în vară i se termină contractul, iar barca se bazează în acest moment pe rezerva Pinto, de 37 de ani, şi pe Oier, de la echipa a doua a clubului, care n-a jucat niciun meci pentru prima formaţie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România