Fiica lui Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, a devenit moderatoare în prime-time în locul Mădălinei Pușcalău. Ce soluție a dat ea pentru problema traficului din Capitală: nu mai merge singură cu mașina, ci cu șofer

Fiica lui Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, a devenit moderatoare în prime-time în locul Mădălinei Pușcalău. Ce soluție a dat ea pentru problema traficului din Capitală: nu mai merge singură cu mașina, ci cu șofer

Alexandra Păcuraru, una dintre fiicele patronului postului de televiziune Realitatea PLUS, va modera, începând cu 5 octombrie emisiunea „Legile Puterii”, difuzată în prime- time. Anunţul a fost făcut pe site-ul realitatea.net, în contextul demisiei Mădălinei Dobrovolschi, care a anunţat că „postul a decis o schimbare de politică editorială, scrie G4Media.

„Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor. De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează.” conform anunţului redacţiei Realitatea PLUS.

Alexandra Păcuraru a fost invitat permanent al postului şi a moderat emisiunea „Culisele Puterii” alături de Miron Mitrea, fostul coleg de celulă al lui Maricel Păcuraru.

Într-una dintre emisiunile în care a fost invitată, Alexandra Păcuraru a furnizat soluția pe care a găsit-o pentru a nu aglomera suplimentar traficul infernal din București:  a spus că nu mai merge singură în mașină, așa cum fac mulți bucureșteni, ci cu șofer.

”Nici nu avem educație. Avem foarte multe mașini în trafic cu o singură persoană, doar cu șoferul. Eu de exemplu am început să merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea tocmai din acest motiv. Cred că toți putem lua măsuri.”

Sursa foto: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat