Fiul Nadiei Comăneci s-a transformat într-un adolescent în toată regula

Fiul Nadiei Comăneci s-a transformat într-un adolescent în toată regula

Nadia este căsătorită din anul 1996 cu fostul gimnast american Bart Conner, în vârstă de 62 de ani, cu care are un fiu, Dylan Paul. Adolescent deja, Dylan va împlini anul acesta vârsta de 15 ani, iar din cele mai recente poze pare că este bucăţică ruptă din tatăl său, Bart.

Fostul gimnast a postat joi pe pagina lui de Facebook o fotografie nouă cu el şi familia sa. Nadia şi soţul său sunt foarte mândri că fiul lor le calcă pe urmă şi este implicat în sportul care le-a adus şi lor celebritatea, gimnastica artistică. Dylan a câştigat, deja, numeroase competiţii locale în Oklahoma City, oraş în care îşi are reşedinţa familia Nadiei Comăneci.

"Multă lume spu­ne că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea ob­serva că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia", a declarat Bart Conner într-un interviu din anul 2011. SURSA: okmagazine.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?