Fiul Nadiei Comăneci s-a transformat într-un adolescent în toată regula

Fiul Nadiei Comăneci s-a transformat într-un adolescent în toată regula

Nadia este căsătorită din anul 1996 cu fostul gimnast american Bart Conner, în vârstă de 62 de ani, cu care are un fiu, Dylan Paul. Adolescent deja, Dylan va împlini anul acesta vârsta de 15 ani, iar din cele mai recente poze pare că este bucăţică ruptă din tatăl său, Bart.

Fostul gimnast a postat joi pe pagina lui de Facebook o fotografie nouă cu el şi familia sa. Nadia şi soţul său sunt foarte mândri că fiul lor le calcă pe urmă şi este implicat în sportul care le-a adus şi lor celebritatea, gimnastica artistică. Dylan a câştigat, deja, numeroase competiţii locale în Oklahoma City, oraş în care îşi are reşedinţa familia Nadiei Comăneci.

"Multă lume spu­ne că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea ob­serva că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia", a declarat Bart Conner într-un interviu din anul 2011. SURSA: okmagazine.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”