După apariția acestui articol Dragnea a cedat nervos! Fost ofițer SPP: Când s-a aflat în „atmosferă” că Dragnea dă juma de milion pentru o noapte a fost coadă la ușa lui. Mari procuroare, judecătoare, prietene cu Udrea, făceau licitație! Dacă scoate Pahonțu pozele EXPLODEAZĂ tot!

După apariția acestui articol Dragnea a cedat nervos! Fost ofițer SPP: Când s-a aflat în „atmosferă” că Dragnea dă juma de milion pentru o noapte a fost coadă la ușa lui. Mari procuroare, judecătoare, prietene cu Udrea, făceau licitație! Dacă scoate Pahonțu pozele EXPLODEAZĂ tot!

După apariția acestui articol Dragnea a cedat nervos! Acum două zile, dar și luni, cerea comisie pentru SPP. Marți s-a răzgândit, nu se mai face comisie. O fi primit vreun plic? O fi primit Tăriceanu filmarea de la accidentul de motocicletă?

Fost ofițer SPP: Când s-a aflat în „atmosferă” că Dragnea dă juma de milion pentru o noapte a fost coadă la ușa lui. Mari procuroare, judecătoare, prietene cu Udrea, făceau licitație! Dacă scoate Pahonțu pozele explodează tot! Un fost ofițer SPP, care spune că a lucrat o perioadă în anturajul actualului lider PSD, ne-a transmis mai întâi un mail, apoi niște informații de-a dreptul șocante. Elementele de identificare și datele pe care ni le-a furnizat legat de activitatea sa în SPP sunt fără tăgadă. Omul știe... Dealtfel, în spațiul public au apărut informații despre relațiile privilegiate pe care Liviu Dragnea le-a avut cu două persoane cu funcții cheie în stat: Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, și fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru.

N-o să dăm numele reale ale doamnelor pe care le-a indicat. Omul dă detalii incredibile. Care spun multe despre imunitatea de care s-a bucurat ani de zile actualul președinte al Camerei Deputaților. În fapt, adevăratul „stat paralel” despre care vorbește el, cu tupeu de borfaș, acum.

„Când s-a aflat în „atmosferă” că domnul Dragnea oferă o juma de milion de euro pentru o noapte de „discuții”, în apartamentul său din Alexandru Constantinescu 11-13, a fost coadă la ușa lui. Mari procuroare, judecătoare, prietene cu Udrea, făceau licitație! Nu sunt legende. Se vorbea atunci despre cadouri galante de zeci de mii de euro, de mașini de lux, de obiecte de lenjerie exclusiviste. Era vremea de glorie a regimului Băsescu. Când doamna Elena Udrea făcea și desfăcea. Domnul Dragnea era pe atunci un personaj misterios despre care toată lumea vorbea numai de bine. Chiar se spunea că dacă ai nevoie de ceva poți apela la domnul Dragnea.

Cea mai focoasă a fost doamna P. Vă spun, dacă scoate domnul general Pahonțu pozele cu doamnele ăstea explodează tot. Însă sunt lucruri care, probabil, nu vor ieși niciodată la iveală. Multe dintre aceste informații sunt secrete de serviciu și sunt clasificate. Domnul Dragnea de-abia acum a aflat că, deși veneau aparent neînsoțite, unele dintre aceste doamne erau dotate cu gardă SPP. Care, prin obligațiile de serviciu, aveau grijă să le protejeze cu discreție. Așa și cu întâlnirile domnului Dragnea cu alți demnitari ai statului român, în diverse ocazii și locații considerate sigure. Și despre acestea se știe, chiar dacă respectivii veneau, repet, aparent neînsoțiți. Dânsul trebuia să fie mai înțelegător cu astfel de exigențe ale SPP. Care este o instituție de elită a statului român. Băiețașul ăla, Mlădinoiu, pe care a reușit dumnealui să-l fidelizeze, este un eșec al serviciului. Domnul general Iliescu(n.r. fostul șef al SPP, Dumitru Iliescu), a detaliat foarte bine ce trebuia să pățească fostul ofițer Mlădinoiu pentru încălcarea obligațiilor de serviciu în momentul în care acesta l-a însoțit pe domnul Dragnea în Turcia.”, scrie fostul ofițer SPP

UPDATE/ Ce a scris pe Facebook fostul șef al SPP, Dumitru Iliescu:

„Din datele pe care le am, domnul Dragnea a fost informat in faza initiala de un fost ofiter al institutiei. Desi domnul Dragnea a refuzat, la numirea in actuala functie, protectia SPP, a solicitat, totusi, sa ii fie desemnat un aghiotant in care avea incredere. Conducerea SPP s-a conformat, si a desemnat ofiterul respectiv ca aghiotant la Presedintele Camerei Deputatilor. In anul 2015, in perioada in care domnul Victor Ponta era internat in spitalul din Turcia, domnul Dragnea i-a facut o vizita acestuia. Ofiterul SPP l-a insotit, dar in mod ilegal. Si-a luat concediu, nu a solicitat aprobare pentru deplasarea in strainatate, conform regulamentelor militare, si nu a informat conducerea SPP despre aceasta misiune. Nu am nicio indoiala ca i s-ar fi dat imediat aprobarea si ca s-ar fi luat toate masurile ce se impun pentru o astfel de activitate. La intoarcerea in tara, ofiterul a fost chemat de directorul Serviciului si convins sa demisioneze. Aici cred ca a gresit domnul general Pahontu! Eu l-as fi trecut imediat in rezerva, urmand procedura legala, si i-as fi facut plangere penala la parchetul militar competent.

Dupa trecerea in rezerva, domnul Dragnea l-a ajutat pe acest fost ofiter SPP sa fie numit Secretar de Stat in Guvern si membru in mai multe consilii de administratie. La scurt timp, dupa aprobarea demisiei din SPP, a fost contactat de ofiteri dintr-o alta structura de informatii, si i s-a propus sa colaboreze cu ei. Din acel moment domnului Dragnea i s-au furnizat o serie de informatii referitoare la actiunile ilegale ale conducerii SPP, indreptate impotriva demnitarilor protejati. Nu cunosc daca informatiile furnizate sunt corecte sau nu, dar cunosc modul in care o informatie falsa se poate prezenta ca adevarata. Sunt mai multe procedee, dar cel mai uzitat este acela al trimiterii informatiei prin mai multe canale, imbracata in forme diferite, dar in esenta cu acelasi continut.

Venind din surse diferite, informatia falsa devine credibila, mai ales daca in continutul ei sunt si aspecte total nesemnificative, dar care sunt corecte si se pot verifica, iar aspectele de interes chiar daca nu se pot verifica devin credibile potrivit rationamentului conform caruia daca primele sunt adevarate inseamna ca si urmatoarele sunt la fel. Aici putem avea de-a face cu o actiune planificata de dezinformare, de manipulare, pentru realizarea scopului pe care l-am mentionat anterior. Insa pentru a ne convinge daca lucrurile stau asa sau nu, este necesar ca Parlamentul, prin comisiile de specialitate competente, sa deruleze o ancheta in acest sens si sa-i audieze pe ofiterii de protectie si pe aghiotanti daca cei din conducerea SPP le-au cerut date despre demnitari, altele decat cele pentru indeplinirea misiunilor de protectie.

In acelasi timp, avand in vedere faptul ca s-a renuntat la protectia din partea organului de stat abilitat sa faca acest lucru, este necesar ca structura competenta din Parchetul General sa inceapa cercetarile pentru a determina persoanele din SPP, ale caror actiuni ilegale au condus la luarea acestei decizii de catre Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si de catre membrii Guvernului in frunte cu Primul-ministru, aceasta decizie punand in mod evident in pericol Siguranta Nationala, prin crearea unei stari reale de vulnerabilitate in ceea ce priveste protectia demnitarilor, parte componenta a actiunilor menite sa o realizeze!!!”



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani