Fosta amantă, la un pas să-și recupereze 85.000 de euro de la Giovanni Becali

Fosta amantă, la un pas să-și recupereze 85.000 de euro de la Giovanni Becali

Scandalul pentru 85.000 de euro îi aduce din nou pe Ioan Becali și fosta amantă în jața judecătorilor, instanța urmând să dea un verdict la finele lunii, relatează Spynews.ro .

  • Scandalul dintre Ioan Becali și avocata care a demonstrat că are un copil cu acesta pare o poveste fără sfârșit
  • Cei cei și-au dat iar întâlnire la tribunal
  • Instanța va da un verdict la sfârșitul acestei luni


După ce, săptămâna trecută, a amânat pronunțarea, instanța urmează să dea un verdict în cel mai recent dosar al celor doi pe 29 septembrie. Pentru a recupera banii, fosta amantă a cerut scoaterea la licitație a unor apartamente deținute de soții Becali în zona Floreasca din Capitală, însă nevasta lui Giovanni a atacat decizia. „Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr....., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr....). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr.... Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali.

Ioan Becali a încercat ani la rând să o fenteze pe fosta amantă, care obținuse în instanţă executarea silită pentru 85.000 de euro, cu titlu de pensie alimentară. Fosta amantă, o avocată stabilită în Austria, a deschis, de-a lungul anilor, mai multe procese, pretinzând că a avut o relație de trei ani cu fostul impresar, în urma căreia a rezultat un băiat. Ioan Becali nu a recunoscut copilul niciodată, iar o instanță vieneză i-a cerut să facă testul de paternitate, dar bărbatul a refuzat. Ulterior, avocata a deschis mai multe procese şi în România, în care a solicitat achitarea pensiei alimentare, iar instanţele i-au dat câştig de cauză.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA