Fotbal - CM 2018: ''Ei l-au călcat pe Neymar'', a afirmat selecţionerul Braziliei după victoria cu Mexic (2-0)

Fotbal - CM 2018: ''Ei l-au călcat pe Neymar'', a afirmat selecţionerul Braziliei după victoria cu Mexic (2-0)

Tite, selecţionerul echipei de fotbal a Braziliei, a criticat jocul dur al mexicanilor împotriva atacantului Neymar, luni, în meciul câştigat cu 2-0 în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, şi nu a dorit să răspundă comentariilor făcute de antrenorul Juan Carlos Osorio , care l-a acuzat pe jucător de simulare.

"Eu nu vreau să-i răspund lui Osorio. Uneori, se fac comentarii la cald imediat după meci. Dar am văzut ce s-a întâmplat, uitaţi-vă la înregistrări, l-au călcat pe Neymar şi nu mai este nimic de spus. Trebuie să te uiţi. Vreau însă să-i fac un compliment lui Osorio, pentru că a făcut o treabă foarte bună cu această echipă, cu tranziţii rapide, atacuri, contraatacuri, deci mai bine discutăm despre asta", a precizat Tite.

"Neymar a progresat sub aspectul emotivităţii. Când îţi risipeşti energia pe altceva decât pe joc, atunci îţi pierzi concentrarea. El iubeşte să joace, oamenii nu-l înţeleg uneori, dar este foarte ager, foarte incisiv. Eu cred că nivelul de joc atins ne permite să mergem în sferturi, dar nu o să spun că suntem favoriţi", a adăugat antrenorul "Selecao".

Selecţionata Braziliei s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după ce a învins reprezentativa Mexicului cu scorul de 2-0 (0-0), luni, la Samara, în optimile de finală.

Selecao s-a impus prin golurile marcate de Neymar (51) şi Roberto Firmino (88), iar în sferturi va întâlni Belgia. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale