Fotbal - CM 2018: Selecţionerul Mexicului i-a apărat pe jucătorii care au chefuit în timpul liber

Fotbal - CM 2018: Selecţionerul Mexicului i-a apărat pe jucătorii care au chefuit în timpul liber

Selecţionerul Mexicului, columbianul Juan Carlos Osorio, a recunoscut că era la curent cu planul unor jucători de a chefui sâmbăta trecută, după meciul amical cu Scoţia (1-0), şi a minimalizat incidentul, relatează EFE.

''Am fost mereu la curent cu acea reuniune. Trecuseră 14 zile de cantonament şi acum cu noroc vom mai sta încă 25 sau 30 de zile. Ştiam că este important ca jucătorii să aibă timp şi pentru ei. Erau în timpul lor liber'', a declarat Osorio într-o conferinţă de presă la Copenhaga, unde Mexicul va juca sâmbătă ultimul său amical, cu Danemarca, înainte de plecarea la CM 2018 din Rusia (14 iunie-15 iulie).

O revistă mexicană a dezvăluit, după acel meci, fotografii compromiţătoare ale unor jucători în compania unor femei.

''Cred că înainte de orice, toţi suntem oameni şi avem dreptul de a face ce vrem în timpul nostru liber. Suntem liniştiţi, concentraţi pe Mondial. Nu s-a comis niciun act de indisciplină, nu erau atunci în cantonament'', a declarat Andres Guardado, unul din căpitanii echipei.

Osorio l-a apărat şi pe Hector Herrera, care a abandonat stagiul de pregătire pentru a-şi rezolva o problemă de familie, precizând că ''lucrul cel mai important este să fii uman'', mai ales că jucătorul a ratat un singur antrenament.

Mexicul face parte din Grupa F la Cupa Mondială, alături de campioana mondială Germania, Suedia şi Coreea de Sud. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...