Fotbal - Liga I: Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-0

Fotbal - Liga I: Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-0

Chindia Târgovişte a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, la Buzău, în etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.



Chindia a câştigat, în primul său meci jucat la Buzău, prin golul înscris de Paul Iacob (79), care a trecut printre Marius Constantin şi Vladimir Screciu şi a înscris simplu din mijlocul careului,



Iacob a ratat un penalty în min. 72, acordat de arbitrul Istvan Kovacs în urma unui duel între Paul Papp şi Cristian Neguţ. Iacob a şutat în bară, dar lovitura de pedeapsă trebuia repetată, deoarece portarul Mirko Pigliacelli părăsise linia porţii înainte ca jucătorul Chindiei să lovească balonul.



Universitatea trebuia să primească un penalty în min. 56, la scorul de 0-0, pentru faultul lui Marco Dulca la Andrei Ivan.



Fiecare echipă a avut câte o ocazie bună, oaspeţii prin Dan Nistor (77), dar Chindia prin Neguţ (90+1).

Universitatea a pierdut primul său meci cu Marinos Ouzounidis pe bancă şi a primit totodată primul gol de la instalarea tehnicianului grec. Universitatea a pierdut şi primul său meci în deplasare în acest sezon.

Chindia venea după şase etape fără victorie, două egaluri şi patru eşecuri.

Universitatea a încheiat o serie de zece meciuri la rând fără înfrângere, trei victorii şi şapte egaluri. Universitatea nu primise gol în ultimele sale cinci jocuri, patru în campionat şi unul în Cupa României.

Echipa antrenată de Emil Săndoi s-a impus cu acelaşi scor şi în tur. Cele două formaţii se vor înfrunta din nou pe 2 martie, tot la Buzău, în sferturile Cupei României.

AFC Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-0 (0-0), Stadion Gloria - Buzău
A marcat: Paul Iacob (79).
Paul Iacob (Chindia) a ratat un penalty în min. 72 (bară).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Universitatea Craiova /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...