Fotbal: Arbitrajul video va fi folosit în play-off-urile pentru calificarea la EURO 2020 şi în preliminariile europene ale CM 2022

Fotbal: Arbitrajul video va fi folosit în play-off-urile pentru calificarea la EURO 2020 şi în preliminariile europene ale CM 2022

Sistemul de asistenţă video în arbitraj (VAR) va fi folosit în play-off-urile pentru calificarea la EURO 2020, la sfârşitul lui martie, şi în preliminariile europene ale Cupei Mondiale de fotbal 2022, care vor începe în martie 2021, a indicat miercuri UEFA.

Anunţul UEFA vizează şi naţionala României, care va disputa play-off-ul pentru calificarea la EURO 2020. Pe 26 martie, tricolorii vor juca în Islanda, câştigătoarea urmând să înfrunte în deplasare Bulgaria sau Ungaria, pe 31 martie, în finala barajului.

Cele 13 locuri europene pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar vor fi atribuite în două etape, a precizat miercuri UEFA. Va exista iniţial o fază a grupelor, cu zece grupe, câştigătoarele acestora obţinând direct calificarea. Ultimele trei locuri vor fi atribuite după disputarea unor play-off-uri cu participarea celor zece naţionale clasate pe locul 2 în faza grupelor şi a altor două echipe, în funcţie de clasarea lor în Liga Naţiunilor 2020-2021.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria