Fotbal: Cosmin Contra a lăsat să se înţeleagă că renunţă la funcţia de selecţioner al echipei naţionale

Fotbal: Cosmin Contra a lăsat să se înţeleagă că renunţă la funcţia de selecţioner al echipei naţionale

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a lăsat să se înţeleagă, luni noaptea, la finalul partidei pierdute cu Spania (scor 0-5), ultima din cadrul preliminariilor EURO 2020, că va renunţa la conducerea primei reprezentative.

"După un meci cu Spania cu o înfrângere usturătoare, cred că jucătorii au văzut nivelul la care se joacă... şi poate în martie (n.r. - când va avea loc barajul Ligii Naţiunilor) vor arăta altfel. Decizia a fost luată înainte de meci (n.r. - dacă va continua în funcţie). Dar acest lucru se va comunica atunci când se va decide că se poate comunica decizia mea. O să aflaţi decizia. Am spus, decizia a fost luată înainte de meci", a declarat Contra la postul Pro Tv.

Întrebat cine crede că ar trebui să preia de acum înainte conducerea tehnică a echipei naţionale a României, Contra a răspuns: "Mă întrebaţi pe mine? Nu e treaba mea".

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Spaniei cu scorul de 5-0 (4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în ultimul meci al celor două echipe în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

România ratase calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă de vineri când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci.

"Tricolorii" păstrează şanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor. România îşi va afla vineri adversara din primul tur al barajului.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa