Fotbal: Croatul Adnan Aganovic și-a reziliat contractul cu Steaua

Fotbal: Croatul Adnan Aganovic și-a reziliat contractul cu Steaua

FC Steaua București a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu fotbalistul croat Adnan Aganovic (foto, stânga), a anunțat clubul roș-albastru pe site-ul său oficial.

Mijlocașul croat în vârstă de 29 de ani a evoluat pentru Steaua în prima parte a acestui sezon, adunând 17 partide și 2 goluri în toate competițiile. Aganovic și-a trecut în palmares o Cupă a Ligii cu Steaua.

Adnan Aganovic a venit la Steaua în luna iunie, liber de contract după despărțirea de AEL Limassol.

Aganovic s-a născut pe 3 octombrie 1987, la Dubrovnik, și și-a început cariera la HNK Dubrovnik 1919, pentru care a debutat în 2003, iar după doar un an a ajuns la concitadina NK GOSK Dubrovnik, unde a evoluat până in 2006. Au urmat cinci ani in care a jucat pentru HNK Trogir, NK Medimurje și NK Varteks Varazdin, iar în 2011 a ajuns la slovenii de la FC Koper. După un sezon reușit a revenit în țara natală, la NK Istra 1961, de unde a plecat, după încă un an, la FC Brașov. Timp de două sezoane a jucat în 64 de partide pentru echipa de sub Tâmpa, înscriind de 6 ori și oferind 6 pase de gol. Adnan a semnat apoi cu Viitorul Constanța, pentru care a evoluat în prima jumătate a sezonului trecut, de 28 de ori, înscriind 7 goluri și oferind 3 assist-uri. Iarna trecută i-a adus transferul la echipa cipriotă AEL Limassol, pentru care a jucat de 15 ori și a marcat 4 goluri.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”