Fotbal: Doar "jucătorii care își doresc cu adevărat să lupte" rămân la Dinamo (Contra)

Fotbal: Doar "jucătorii care își doresc cu adevărat să lupte" rămân la Dinamo (Contra)

"Vor rămâne aici numai jucătorii care își doresc cu adevărat să lupte pentru acest club", a afirmat vineri, într-o conferință de presă, antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Cosmin Contra, înaintea meciului cu FC Voluntari din etapa a 8-a a Ligii I.

"Bumba și-a dorit să-și rezilieze contractul. Mi-a spus că vrea să joace mai mult, eu înțeleg lucrul ăsta și nu voi forța pe nimeni să rămână la echipă dacă nu își dorește. Nu am putut să-i ofer mai multe minute în acest început de sezon și el a ales să ceară rezilierea contractului. Clubul m-a întrebat dacă sunt de acord să plece, iar eu mi-am dat acordul să își găsească o echipă unde să poată juca", a declarat Contra, citat de site-ul clubului.

"Mă îngrijorează că am rămas descoperiți după cele trei plecări, dar încercăm să aliniem cea mai bună formulă. Sper ca echipa să se întărească în viitorul apropiat. Dacă nu, vom încerca să facem cele mai bune rezultate cu echipa pe care o avem. Sunt preocupat, dar pe partea cealaltă trebuie să înțeleg dacă jucătorii nu vor să rămână. Eu nu pot să promit niciunui jucător că va juca titular. Dacă nu au avut răbdare să se bată pentru un loc de titular... Vor rămâne aici numai jucătorii care își doresc cu adevărat să lupte pentru acest club", a spus Contra.

"I-am dat o șansă lui Bawab, nu a jucat rău, dar va reveni Nemec în atac. Din punctul meu de vedere, Nemec este titular pe post, este jucătorul care îmi oferă cele mai multe lucruri pe care le caut la un atacant. Sânmărtean nu este o variantă pentru Dinamo! Dudea va juca fundaș dreapta, a făcut-o foarte bine când a fost titular la Viitorul. Am mare încredere că mâine o va face la fel de bine", a mai spus tehnicianul dinamovist.

Romera Navarro și Sergiu Hanca sunt suspendați pentru meciul cu FC Voluntari, programat sâmbătă pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești.

AGERPRES (AS-editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut