Fotbal: FC Barcelona se gândeşte la Xavi pentru a-l înlocui pe Valverde

Fotbal: FC Barcelona se gândeşte la Xavi pentru a-l înlocui pe Valverde

Clubul FC Barcelona se gândeşte la Xavi, fostul său mare fotbalist, pentru a-l înlocui pe Ernesto Valverde pe banca tehnică a echipei, în viitorul apropiat sau la finalul sezonului, a anunţat postul de radio catalan RAC1, citat de L'Equipe.

Doi şefi ai Barcei, directorul sportiv Eric Abidal şi directorul general Oscar Grau, au mers la Doha să discute cu Xavi Hernandez despre postul de antrenor al clubului blaugrana. Xavi, jucător de legendă al Barcei, antrenează acum echipa qatariană Al-Sadd.

La această întâlnire a fost discutată posibilitatea de a-i încredinţa lui Xavi postul de antrenor al Barcei. RAC1 nu precizează dacă Xavi l-ar putea înlocui pe Valverde în perioada următoare sau în luna iunie, când actualului tehnician al echipei îi expiră contractul.

După cum se ştie, sunt destui cel care îl contestă pe Valverde, deşi Barca, campioana en titre, este lider în La Liga la încheierea turului.

Valverde a fost din nou ţinta criticilor după ce formaţia lui a fost învinsă joi de Atletico Madrid (2-3) în semifinalele Supercupei Spaniei, deşi în minutul 81 conducea cu 2-1.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

3 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

4 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

5 Foarte interesante amănunte...