Fotbal: FC Dinamo cooperează pentru lămurirea detaliilor legate de insolvența clubului

Fotbal: FC Dinamo cooperează pentru lămurirea detaliilor legate de insolvența clubului

Clubul de fotbal Dinamo București a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă remis AGERPRES, că societatea cooperează pentru lămurirea detaliilor legate de insolvența grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

''Societatea noastră cooperează cu cei în drept pentru lămurirea tuturor detaliilor legate procesul de insolvență al FC Dinamo București'', se arată în comunicatul dat publicității joi, după perchezițiile efectuate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

''Suntem ferm convinși că rezultatul final al acestor cercetări va confirma legalitatea și corectitudinea procesului de insolvență prin care Dinamo București a trecut recent. Avem această convingere cu atât mai mult cu cât, pentru realizarea acestui proces complex reprezentat de procedura de insolvență, pe lângă eforturile noastre, au fost angrenați și unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu. Eforturile clubului și ale echipelor de specialiști cu care am lucrat au dus la salvarea unui club de tradiție al fotbalului românesc'', precizează comunicatul.

''În cursul zilei de 9.01.2017, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, împreună cu lucrători de poliție din cadrul IGPR — DICE, efectuează trei percheziții domiciliare în municipiul București și județul Ilfov, la sediul unei societăți de avocatură, al unei societăți de insolvență și la domiciliul reprezentantului unei firme de insolvență, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de bancrută frauduloasă și bancrută simplă'', a anunțat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieșit că, în cadrul procedurii de insolvență a societății Dinamo 1948 SA, în momentul în care a fost întocmit planul de reorganizare, inventariere și evaluare a activelor aflate în patrimoniu, a fost ascunsă o parte din activele societății aflate în insolvență, calculate la valoarea contabilă netă de peste 18.498.000 lei, în scopul de a frauda creditorii societății.

AGERPRES (AS — autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Citiți și:

* PCAB: Perchezițiile din București — în legătură cu insolvența clubului Dinamo

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

2 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

5 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”