Fotbal: FC Rapid anunţă că meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni se va disputa la Mioveni, şi nu la Giurgiu

Fotbal: FC Rapid anunţă că meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni se va disputa la Mioveni, şi nu la Giurgiu

Clubul FC Rapid a anunţat, marţi, că partida partida de sâmbătă de pe teren propriu cu CS Mioveni din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, programată iniţial pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, se va desfăşura pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

"Chiar dacă iniţial ar fi trebuit să se dispute la Giurgiu, partida de sâmbătă, dintre Rapid şi CS Mioveni, se va juca pe stadionul Orăşenesc, din Mioveni. Rapid a jucat ultimele meciuri de pe teren propriu la Mioveni, câştigând cu CFR Cluj, scor 2-0, în timp ce partida cu FCU Craiova s-a terminat la egalitate, 0-0", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene.

Clubul nu explică motivele care au dus la schimbarea locului de desfăşurare a partidei cu CS Mioveni.

Începând cu etapa a 12-a (17 octombrie) când a întâlnit CFR Cluj (scor 2-0), FC Rapid şi-a disputat meciurile pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni. Anterior, formaţia condusă de Mihai Iosif jucase partidele de pe teren propriu pe Arena Naţională din Capitală, care însă de la începutul lunii octombrie a devenit indisponibilă deoarece a găzduit Campionatul Mondial de gaming DOTA 2.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, în calitate de gazdă, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...