Fotbal: FRF regretă dispariţia fostului internaţional Ilie Balaci

Fotbal: FRF regretă dispariţia fostului internaţional Ilie Balaci

Federaţia Română de Fotbal a transmis condoleanţe şi şi-a exprimat regretul pentru decesul fostului internaţional Ilie Balaci, survenit duminică, la vârsta de 62 de ani.

''Fostul internaţional român Ilie Balaci a decedat duminică dimineaţa, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct'', anunţă FRF, amintind că Balaci a strâns 65 de selecţii la echipa naţională în perioada 1974-1986, reuşind sa marcheze de 8 ori.

''Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă condoleanţele şi regretă dispariţia lui Ilie Balaci!'', transmite forul naţional în mesajul postat pe site-ul său oficial.

Component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci s-a născut pe 8 septembrie 1956 la Bistreţ, în judeţul Dolj. A evoluat la Universitatea Craiova, între 1973-1984. Înainte de a-şi încheia cariera la 32 de ani, a mai trecut pe la Olt Scorniceşti (1985-1986) şi Dinamo Bucureşti (1986-1988), notează FRF.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…