Fotbal: Fundașul român Iasmin Latovlevici a semnat cu Galatasaray Istanbul (oficial)

Fotbal: Fundașul român Iasmin Latovlevici a semnat cu Galatasaray Istanbul (oficial)

Internaționalul român Iasmin Latovlevici a devenit în mod oficial jucătorul echipei de fotbal Galatasaray Istanbul, care l-a achiziționat pe fostul fundaș al Stelei de la formația Karabukspor, la care acesta a evoluat în sezonul trecut, în schimbul sumei de 550.000 de euro, a anunțat gruparea de malul Bosforului pe site-ul său oficial.

Conform datelor prezentate de Galatasaray, Latovlevici a semnat un contract valabil pentru sezonul 2017/2018, urmând să încaseze un salariu net de 750.000 de euro, plus un bonus de 4.000 de euro pentru fiecare punct câștigat de echipă. De asemenea, el va încasa și o primă de 25% din valoarea salariului său dacă "Cim Bom" va câștiga titlul de campioană a Turciei.

Contractul dintre Iasmin Latovlevici și Galatasaray se va prelungi automat, pentru încă un sezon, dacă fundașul stânga va fi pe teren în 18 partide oficiale câștigate de Galata în campionat și Cupa Turciei.

Latovlevici este al 12-lea jucător român care îmbracă tricoul lui Galatasaray Istanbul, echipă la care au evoluat de-a lungul timpului jucători precum Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Iosif Rotariu, Adrian Ilie și Florin Bratu.

"Sunt foarte bucuros și nu-mi găsesc cuvintele pentru a descrie ceea ce simt acum. Pot doar să pun că visurile mele au devenit acum realitate. Am fost incredibil de fericit atunci când a venit propunerea de transfer și vreau să-i mulțumesc foarte mult antrenorului Igor Tudor, care m-a dorit. Știu la ceea ce să mă aștept, deoarece am venit la un club mare. Am jucat, de asemenea, la un club mare și în România și pot să bănuiesc care sunt așteptările. Mă voi concentra pe deplin asupra muncii mele pentru a răspunde acestor așteptări", a declarat Latovlevici pentru site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 31 ani, Iasmin Latovlevici are în palmares trei titluri de campion al României cucerite cu FC Steaua București, alături de care a mai câștigat două Cupe și o Supercupă a României, precum și o Cupă a Ligii. El a mai evoluat în cursul carierei sale la CFR Timișoara, Poli Timișoara și Gloria Bistrița, ajungând în campionatul turc în sezonul 2015/2016, când a jucat la Genclerbirligi, de unde s-a transferat apoi la Karabukspor.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale