Fotbal: Gareth Bale pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului

Fotbal: Gareth Bale pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului

Internaţionalul galez Gareth Bale va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon, când îşi va încheia contractul cu echipa de fotbal din capitala Spaniei, a anunţat impresarul jucătorului, citat de presa iberică.

Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro clubului englez Tottenham Hotspur pentru a-l achiziţiona pe Bale, în urmă cu opt ani, când galezul a devenit cel mai scump fotbalist al planetei, la momentul respectiv. El va putea semna acum cu orice club, în calitate de jucător liber.

"Gareth va pleca de la Real Madrid", a declarat impresarul Jonathan Barnett într-un interviu acordat ziarului portughez Record. Acesta a subliniat că viitoarea destinaţie a lui Bale depinde, în mare măsură, de calificarea Ţării Galilor la Cupa Mondială din Qatar.

Galezii urmează să dispute, pe 5 iunie, barajul pentru calificarea la CM 2022, împotriva câştigătoarei întâlnirii dintre Ucraina şi Scoţia.

"Va trebui să aşteptăm şi să vedem ce va fi capabilă să facă Ţara Galilor. Totul depinde de calificarea la Cupa Mondială, iar apoi vom luna o decizie privind viitorul său", a adăugat impresarul, care nu exclude o revenire a galezului în Premier League.

În vârstă de 32 ani, Gareth Bale a disputat în total 256 de meciuri şi a marcat 106 goluri în tricoul lui Real Madrid, alături de care a câştigate de patru ori Liga Campionilor, precum şi trei titluri de campion al Spaniei, între alte trofee.

El s-a confruntat însă cu numeroase probleme medicale în ultimii ani şi a avut, totodată, o relaţie tensionată cu antrenorii şi suporterii clubului madrilen. De la debutul acestui sezon, Bale a disputat doar cinci meciuri pentru Real şi a marcat un singur gol.
AGERPERS (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...