Fotbal: Helmuth Duckadam - Campioana nu va fi decisă de meciul CFR Cluj - FCSB

Fotbal: Helmuth Duckadam - Campioana nu va fi decisă de meciul CFR Cluj - FCSB

Preşedintele de imagine al clubului de fotbal FCSB, Helmuth Duckadam, a declarat, miercuri, că titlul de campioană nu va fi decis în meciul pe care formaţia condusă de Mihai Teja îl va disputa, duminică, în deplasare, cu liderul clasamentului, CFR Cluj, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I.

"Campioana nu va fi decisă de acest meci. Dar rezultatul întâlnirii poate reprezenta un atu important pentru una dintre echipe. Matematic există şanse. Dacă Steaua (n.r. - FCSB) va câştiga, atunci campionatul rămâne deschis", a spus fostul portar.

Acesta a menţionat că echipa FCSB încă nu evoluează aşa cum doresc suporterii. "Cu tot respectul pentru Mihai Teja, eu cred că echipa nu arată aşa cum îşi doresc suporterii. Jocul echipei nu este aşa cum mi-l imaginez eu şi o mare parte dintre suporteri. Ne dorim toţi o echipă mult mai agresivă, o echipă care să domine adversarul, să nu avem emoţii ca în ultimele meciuri", a precizat el.

Helmuth Duckadam a menţionat că fotbalistul Olimpiu Moruţan nu are de ce să fie supărat pentru că a jucat doar 28 de minute în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii I. "Au fost alţi jucători care au fost schimbaţi după 10 minute, care e problema? Moruţan a jucat aproape o repriză şi a fost schimbat pentru a ajuta echipa. Iar cel care a intrat în locul lui (n.r. - Florinel Coman) a câştigat practic partida. De ce să fie supărat Moruţan? Dacă vrea, să fie supărat pe el. Iar data viitoare să joace mai bine. Moruţan nu a păţit nimic, a jucat", a spus Duckadam.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...