Fotbal: ''Încă mai lucrez la vârsta mea fiindcă sunt nebun'' (Ladislau Boloni)

Fotbal: ''Încă mai lucrez la vârsta mea fiindcă sunt nebun'' (Ladislau Boloni)

"Încă mai lucrez la vârsta mea fiindcă sunt nebun", a declarat cu umor Ladislau Boloni, antrenorul român, de 65 de ani, al lui Royal Antwerp, revelaţia campionatului de fotbal al Belgiei, aflată pe locul 2 în campionat după 18 etape.

Întrebat de ziarul Het Nieuwsblad ce crede despre şansele echipei sale la titlu, Boloni a răspuns: "Sigur că sunt foarte mulţumit de situaţia noastră de acum, însă de obicei încerc să evit să răspund la astfel de întrebări, fiindcă suntem încă departe de play-off-ul pentru primele locuri şi nu vreau să pun prea multă presiune pe jucători. Pot însă să vă spun că în adâncul meu, entuziasmul este foarte mare. Sunt mult mai nebun în sinea mea, din cauza asta încă mai lucrez la vârsta mea: fiindcă sunt nebun."

"Nu-mi place însă să vorbesc prea mult despre poziţia noastră în clasament, fiindcă ştiu cât de repede lucrurile se pot schimba în fotbal, ştiu că rezultatele sunt fragile. Trebuie să jucăm în continuare la 120%, chiar 140 % din capacitatea noastră dacă vrem să rivalizăm cu cele mai mari cluburi. Nu înseamnă că nu vreau să cred în şansele noastre sau că sunt lipsit de ambiţie dacă nu vorbesc despre asta, pur şi simplu nu vreau să stric totul", a spus Boloni.

Antwerp a învins-o duminică în deplasare, cu 3-0, pe Cercle Bruges. Antwerp are 35 de puncte şi este la 4 puncte de liderul Genk.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …