Fotbal: LPF transmite condoleanţe familiei pentru decesul lui Ilie Balaci

Fotbal: LPF transmite condoleanţe familiei pentru decesul lui Ilie Balaci

Liga Profesionistă de Fotbal transmite ''sincere condoleanţe'' familiei pentru decesul fostului mare jucător Ilie Balaci, survenit duminică, la vârsta de 62 de ani.

''Liga Profesionistă de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei greu încercate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!'', se arată în mesajul postat pe site-ul LPF.

Liga anunţă că Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, a încetat din viaţă, duminica dimineaţa, la vârsta de 62 de ani.

''Născut pe 8 septembrie 1956, la Bistreţ (Dolj), fotbalistul fără pereche al Olteniei a debutat în Liga 1 la doar 16 ani, 11 luni şi cinci zile. A fost de trei ori campion al României şi a câştigat de patru ori Cupa României cu Universitatea Craiova. Ilie Balaci, ales de două ori cel mai bun fotbalist al anului (1981, 1982), a evoluat de 65 de ori pentru echipa naţională şi a înscris opt goluri'', se mai arată în comunicat.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina