Fotbal: Mihai Stoica (FCSB) - Să câştigi împotriva lui Dan Petrescu e o mare performanţă

Fotbal: Mihai Stoica (FCSB) - Să câştigi împotriva lui Dan Petrescu e o mare performanţă

Managerul clubului FCSB, Mihai Stoica, a declarat, luni, că o victorie în faţa unei echipe antrenate de Dan Petrescu este mereu o mare performanţă, el precizând că formaţia sa a avut un parcurs "aproape perfect", dar cu toate acestea CFR Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului la 10 puncte.

"Meciul cu CFR pare unul de totul sau nimic... dar să presupunem că se va termina cu un rezultat de egalitate. Deci rămân 10 puncte, iar după înjumătăţirea de la play-off rămân 5... deci tot la mâna noastră am fi. La mâna altora nu putem să rămânem pentru că CFR bate pe toată lumea. Noi am avut un parcurs de care suntem foarte mândri, dar nu a fost suficient. Am avut un parcurs aproape perfect, dar de la 6 puncte am ajuns la 10 distanţă de ei, după ce am remizat cu Voluntari şi Sepsi. Nu ştiu dacă ne-ar mulţumi şi un egal cu CFR... depinde... jucăm fără fundaşii laterali după ce amândoi au primit cartonaşe galbene cu foarte mare uşurinţă. Vedem, va fi un meci interesant. Oricum, pentru mine să câştigi împotriva lui Dan Petrescu e o performanţă mare", a spus Stoica.

Întrebat dacă FCSB va solicita testarea jucătorilor formaţiei CFR Cluj înaintea partidei, având în vedere că grupare ardeleană a efectuat un stagiu de pregătire în Spania, ţară cu multe cazuri Covid-19, Mihai Stoica a răspuns: "Nu, pentru că bineînţeles că nu vor fi... şi vorbim degeaba. Noi discutăm doar de respectul faţă de cei care joacă şi implicit faţă de familiile lor şi cei bătrâni din familiile lor. Dar nu se poate face nimic... Noi am cerut să jucăm meciul de Cupă joi, în loc de miercuri, tocmai pentru a-l putea juca, ne aducem aminte... şi am fost refuzaţi. Eu niciodată nu am spus că nu sunt de acord ca Universitatea Craiova să amâne meciul cu Rapid (n.r. - din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19), dimpotrivă. Am spus doar că nu cred că se va amâna. Noi suntem de acord cu orice poate aduce un plus competiţiei. Nu putem să ne batem joc de competiţie la modul ăsta. În alte părţi unde sunt mult mai multe meciuri se amână, la noi, nu. Testele ar trebui să se facă din 2 în 2 zile sau din 3 în 3 zile, cam aşa, dar sunt nişte costuri pe care unele cluburi nu le pot suporta".

Managerul a subliniat că FCSB nu mai este interesată de transferul jucătorului echipei Dinamo, Deian Sorescu.

"Nu ne mai interesează Sorescu. Noi am făcut ofertă de 500.000 de euro plus TVA. La momentul respectiv eram descoperiţi, dar a venit Valentin Gheorghe", a explicat el.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a Ligii I.

Trei jucători ai echipei FCSB, Florin Tănase, Denis Haruţ, Andrei Vlad, şi managerul Mihai Stoica au participat, luni, la o acţiune de promovare a unei campanii de adopţie a câinilor fără stăpâni organizată de Protecţia Animalelor din cadrul Consiliului Judeţean Ilfov. AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...