Fotbal: Neymar, petrecere cu 500 de invitaţi la împlinirea vârstei de 27 ani

Fotbal: Neymar, petrecere cu 500 de invitaţi la împlinirea vârstei de 27 ani

Starul brazilian Neymar, atacant al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, va organiza o mare petrecere, luni seara în capitala Franţei, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 27 ani, informează presa sportivă braziliană.

De organizarea evenimentului, care va avea loc la luxosul complex Pavillion Gabriel de pe Champs Elysee, se va ocupa unul dintre sponsorii lui Neymar, Red Bull, care va avea grijă să nu le lipească nimic celor 500 de invitaţi, în frunte cu membri ai familiei şi prieteni apropiaţi ai jucătorului, între care cântăreţii Maluma şi Wesley Safadao sau surferul Gabriel Medina.

După apariţia unor filmuleţe pe reţelele de socializare de la petrecerea de anul trecut, care au generat numeroase comentarii, Neymar nu mai doreşte noi probleme şi le-a interzis invitaţilor să intre la petrecere cu telefoane mobile, scrie site-ul brazilian UOL Esporte.

Neymar este în prezent accidentat la piciorul drept, suferind o fractură la cel de-al cincilea metatarsian, luna trecută, în cursul meciului dintre PSG şi RC Strasburg (2-0), din Cupa Franţei.

Medicii clubului PSG au decis ca brazilianul să nu se opereze, însă acesta va fi indisponibil aproximativ 10 săptămâni, urmând să rateze "dubla" cu Manchester United, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...