Fotbal: Rivaldinho spune că a venit la FC Viitorul ca să câştige titlul

Fotbal: Rivaldinho spune că a venit la FC Viitorul ca să câştige titlul

Atacantul Rivaldinho (23 de ani), fiul fostului jucător brazilian Rivaldo, a declarat, marţi, într-un interviu, că a ales să se transfere la FC Viitorul pentru a câştiga titlul în acest sezon.

"Sunt foarte fericit că am semnat cu Viitorul. Cunosc fotbalul românesc, FC Viitorul este o echipă foarte bună, joacă un fotbal plăcut. Eu am venit pentru că am nevoie să joc bine. Vreau să ating un nou nivel. Primul pas este să ne calificăm în play-off, iar după aceea vom vedea ce va fi. Însă eu am venit la FC Viitorul ca să fiu campion. Însă repet, primul pas este calificarea în play-off", a spus atacantul într-un interviu postat pe site -ul oficial al grupării din Ovidiu.

"Când Hagi a zis că mă vrea, nu am putut să refuz. Aşa că am venit şi sper să fie totul bine de acum încolo. Voi da 100% pentru noua mea echipă. Vreau să înscriu goluri, dar cel mai important lucru pentru mine este să îmi ajut echipa şi colegii", a adăugat fotbalistul.

Rivaldinho, care a evoluat între februarie 2017 şi ianuarie 2018 la FC Dinamo, a fost împrumutat de la Levski Sofia, iar în vară FC Viitorul va avea opţiune de cumpărare. În cariera sa, atacantul brazilian a mai evoluat la formaţiile Mogi Mirim, Boavista Porto, Piracicaba, Internacional B şi Paysandu. AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: fcviitorul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria