Fotbal: Sepsi OSK a raportat 21 de cazuri de COVID-19, LPF a amânat meciul cu FC Argeş

Fotbal: Sepsi OSK a raportat 21 de cazuri de COVID-19, LPF a amânat meciul cu FC Argeş

Liga Profesionistă de Fotbal a decis, luni, amânarea meciului dintre FC Argeş şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 21-a a Ligii I, la cererea clubului covăsnean, care a raportat 21 de jucători depistaţi pozitiv la noul coronavirus.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a confirmat, pentru AGERPRES, amânarea pentru data de 16 februarie, la ora 19:00 a partidei programată iniţial marţi, 2 februarie, de la ora 17:00.

"Reprezentanţii clubului Sepsi au anunţat că au 21 de cazuri pozitive de coronavirus în rândul jucătorilor şi doar 12 negativi. În aceste condiţii, partida a fost amânată pentru 16 februarie", a declarat Ştefan.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe are programată următoarea partidă la 5 februarie, pe teren propriu, cu CSM Politehnica Iaşi.

Următorul joc oficial al echipei FC Argeş este programat sâmbătă, 6 februarie, de la ora 14.00, în deplasare, cu Astra Giurgiu.

Fotbalul românesc s-a confruntat cu numeroase cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I şi Liga a II-a. De asemenea au fost depistate cazuri de coronavirus şi în cadrul loturilor naţionale de seniori, tineret şi juniori, dar şi în rândul arbitrilor.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

3 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

4 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”