Fotbal: West Bromwich Albion a anunţat oficial demiterea antrenorului croat Slaven Bilic

Fotbal: West Bromwich Albion a anunţat oficial demiterea antrenorului croat Slaven Bilic

Clubul englez de fotbal West Bromwich Albion, aflat pe penultimul loc în Premier League, a confirmat miercuri despărţirea de antrenorul croat Slaven Bilic din cauza rezultatelor slabe din acest sezon, în pofida unei remize obţinute marţi pe Etihad Stadium contra lui Manchester City (1-1), transmite EFE.

Bilic, 52 ani, devine primul tehnician demis în acest sezon al Premier League, în care West Bromwich a câştigat un singur meci în 13 etape şi a strâns doar şapte puncte.

West Bromwich a precizat, într-un comunicat, că Bilic şi secunzii săi Dean Racuna, Danilo Butorovic şi Julian Dicks au fost concediaţi cu efect imediat. Angajat în 2019, Bilic a reuşit promovarea în prima ligă engleză încă din primul său sezon.

''Clubul vrea să-i mulţumească lui Slaven şi corpului său tehnic pentru eforturile depuse în obţinerea promovării în sezonul trecut şi le urează tot binele în viitor'', se arată în comunicatul lui West Bromwich.

Slaven Bilic a fost selecţionerul Croaţiei între 2006 şi 2012, iar în Anglia a mai antrenat-o pe West Ham United între 2015 şi 2017.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...