Fotbal/PSG: Îl păstrăm pe cel mai bun jucător din lume, spune Al-Khelaifi după decizia lui Mbappe

Fotbal/PSG: Îl păstrăm pe cel mai bun jucător din lume, spune Al-Khelaifi după decizia lui Mbappe

Preşedintele clubului francez de fotbal PSG, Nasser Al-Khelaifi, spune, după decizia lui Mbappe de a-şi prelungi contractul cu parizienii, că gruparea a reuşit să-l păstreze pe cel mai bun jucător din lume, scrie AFP.

"Această alegere făcută de Mbappe este un semnal foarte puternic, îl păstrăm pe cel mai bun jucător din lume. Este o zi grozavă pentru noi, pentru PSG, pentru suporteri, pentru fotbalul francez. Kylian va rămâne la noi pentru următoarele trei sezoane,'' a declarat luni Al-Khelaifi într-o conferinţă de presă.

Atacantul francez Kylian Mbappe şi-a justificat, duminică, într-o postare pe Twitter, decizia anunţată sâmbătă de a-şi prelungi contractul cu campioana Franţei la fotbal, Paris Saint-Germain, până în 2025, club la care are convingerea că va putea "să continue să crească".

Superstarul francez a ţinut, totodată, să mulţumească preşedintelui echipei Real Madrid, Florentino Perez, care a încercat să-l recruteze: "Îmi pare rău pentru dezamăgirea Realului. Ea este pe măsura ezitărilor mele. Eu voi fi primul suporter în finala Ligii Campionilor (contra lui Liverpool, pe 28 mai), la Paris. Acasă".

"Sunt foarte bucuros că pot continua să evoluez în Franţa, ţara care în care m-am născut, am crescut şi care îmi dă ocazia să-mi continui visele", se arată în mesajul său.

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro