FOTO Imaginile cu un drum din Alaska distrus total de un cutremur și reparat în câteva zile au devenit virale. Drumarii au spus că au lucrat mai încet pentru că e iarnă!

FOTO Imaginile cu un drum din Alaska distrus total de un cutremur și reparat în câteva zile au devenit virale. Drumarii au spus că au lucrat mai încet pentru că e iarnă!

Risc Seismic

Imaginile cu un drum din Alaska distrus total de un cutremur și reparat în câteva zile au devenit virale. Drumarii au spus că au lucrat mai încet pentru că e iarnă! Echipele de reparații ale drumurilor din Alaska stârnesc invidie în restul Statelor Unite pentru reparația rapidă a unui drum distrus de cutremurul de magnitudine 7 de vineri, scrie CNN.

O șosea ce face legătura cu aeroportul în Anchorage, cel mai mare oraș din Alaska, s-a prăbușit în timpul cutremurului, creând o gaură atât de mare, că un SUV surprins de colapsul asfaltului pare de jucărie, notează sursa citată.

Fotografii cu ”înainte” și ”după” eveniment, publicate pe Facebook - și devenite rapid virale - arată cât de repede au fost făcute reparațiile.

Enormele bucăți de drum spart au dispărut, gaura a fost umplută, s-a pus asfalt și au fost trasate marcaje noi.

Iar toată reparația a durat mai puțin de patru zile, în condițiile în care departamentul transporturi s-a plâns că nu este ușor de lucrat repede când temperaturile sunt atât de scăzute. ”Asfaltarea pe timp de iarnă nu este ușoară, dar nici nu este imposibilă”, au spus drumarii.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /