Galaţi: 20 de persoane din Munteni amendate cu câte 20.000 lei pentru scandal şi foc deschis

Galaţi: 20 de persoane din Munteni amendate cu câte 20.000 lei pentru scandal şi foc deschis

Un număr de 20 de persoane din comuna gălăţeană Munteni au fost amendate, sâmbătă noaptea, cu câte 20.000 lei, după ce au provocat un scandal şi un foc deschis prin arderea unor cauciucuri, se arată într-o informare transmisă, duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii gălăţeni s-au autosesizat şi au mers imediat la faţa locului, în comuna Munteni, din judeţul Galati, de unde, în seara de 18 aprilie, în jurul orei 22,15, erau transmise "live" imagini pe o reţea de socializare din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă.

Aici, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor.

În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 lei.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la această adunare. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

2 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

3 Foarte interesante amănunte...

4 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

5 O notă confidențială a spionajului francez care dă de gândit