Galaţi: 20 de persoane din Munteni amendate cu câte 20.000 lei pentru scandal şi foc deschis

Galaţi: 20 de persoane din Munteni amendate cu câte 20.000 lei pentru scandal şi foc deschis

Un număr de 20 de persoane din comuna gălăţeană Munteni au fost amendate, sâmbătă noaptea, cu câte 20.000 lei, după ce au provocat un scandal şi un foc deschis prin arderea unor cauciucuri, se arată într-o informare transmisă, duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii gălăţeni s-au autosesizat şi au mers imediat la faţa locului, în comuna Munteni, din judeţul Galati, de unde, în seara de 18 aprilie, în jurul orei 22,15, erau transmise "live" imagini pe o reţea de socializare din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă.

Aici, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor.

În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 lei.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la această adunare. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

3 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…