Galaţi: Bărbat încătuşat şi condus la Spitalul de Psihiatrie după ce a provocat scandal într-un local

Galaţi: Bărbat încătuşat şi condus la Spitalul de Psihiatrie după ce a provocat scandal într-un local

Un bărbat de 33 ani din Tecuci a fost imobilizat, încătuşat şi condus la Spitalul de Psihiatrie, luni, după ce a provocat scandal într-un local, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic, luni, de reprezentantul unei firme de pază şi protecţie, cu privire la faptul că lucrătorii acesteia au fost solicitaţi să intervină la un local de alimentaţie publică, de pe Bulevardul Victoriei, din localitate, unde un bărbat se manifesta violent.

La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţie, persoana în cauză fiind imobilizată, încătuşată şi, întrucât era agitată, a fost condusă la Spitalul de Psihiatrie.

În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Tecuci, acesta urmând să fie sancţionat contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”