Galaţi: Şoferul italian care a provocat accidentul soldat cu doi morţi şi şase răniţi a fost arestat

Galaţi: Şoferul italian care a provocat accidentul soldat cu doi morţi şi şase răniţi a fost arestat

Conducătorul auto din Italia care a provocat vineri seara un accident rutier pe raza localităţii Berheci , soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor şase, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, bărbatul fusese reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după ce s-a stabilit că acesta s-a urcat băut la volanul autoturismului, analizele de laborator relevând o alcoolemie de 0,85 g/l alcool pur în sânge.

"Conducătorul auto care, în data de 3 august, a provocat un accident rutier pe raza localităţii Berheci, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor şase, a fost prezentat Judecătoriei Tecuci cu propunere de arestare preventivă. Cu o zi înainte, bărbatul fusese reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după ce s-a stabilit că acesta s-a urcat băut la volanul autoturismului, analizele de laborator relevând o alcoolemie de 0,85 g/l alcool pur în sânge. Instanţa a emis pe numele cetăţeanului italian mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", se spune în comunicat. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Irina Poenaru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...