Gata, începe ATACUL! Dragnea anunță legi noi pentru SRI și SIE! A început să-i arate pisica președintelui!

Gata, începe ATACUL! Dragnea anunță legi noi pentru SRI și SIE! A început să-i arate pisica președintelui!

Gata, începe atacul! Dragnea anunță legi noi pentru SRI și SIE! A început să-i arate pisica președintelui! Dragnea: „In aceasta sesiune sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale. SRI si SIE au nevoie de o lege noua, mai moderna”. Încep să se adeverească zvonurile conform cărora atribuțiile președintelui vor deveni în curând aproape simbolice. După ce i-au luat numirile de la Parchete și Înalta Curte, îi vor lua, cel mai probabil, și atributul numirii șefilor serviciilor secrete...

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in aceasta noua sesiune parlamentara trebuie initiate modificari asupra legilor sigurantei nationale. Potrivit lui Dragnea, SRI si SIE, "doua structuri extrem de respectate", au nevoie de o lege noua, mai moderna.

"Eu cred ca in aceasta sesiune trebuie sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale, despre legea SRI, despre legea SIE... Au trecut totusi 17 ani", a spus Dranea, la Palatul Parlamentului.

"Sunt doua structuri extrem de respectate, cred ca au nevoie de o lege noua, mai moderna. Deci, sa ne gandim serios sa incepem o discutie aplicata", a adaugat seful Camerei Deputatilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!