GCS: Un român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa; numărul deceselor din diaspora a ajuns la 53

GCS: Un român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa; numărul deceselor din diaspora a ajuns la 53

Un român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării din cauza COVID - 19 a ajuns la 53, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, 713 cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 421 în Italia, 196 în Spania, 25 în Franţa, 9 în Germania, 47 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei şi până la acest moment, 53 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 13 în Italia, 14 în Franţa, 15 în Marea Britanie, 7 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 11 au fost declaraţi vindecaţi: 7 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”