Ghiță i-a DAT Penalului 200.000 de EURO! Ca să-și facă poze cu Blair!

Ghiță i-a DAT Penalului 200.000 de EURO! Ca să-și facă poze cu Blair!

Jigodia Națională are peste o oră de când a intrat în sediul DNA Ploiești în calitate de suspect într-un nou dosar.

Ora 12:30 Victor Ponta a parasit sediul DNA in jurul orei 12,30, sustinand ca i s-a interzis sa faca declaratii pe marginea acestui dosar.

"Nu am voie sa fac declaratii (...) Nu am voie sa fac declaratii publice prin decizia dl procuror", a spus el, precizand insa ca isi sustine nevinovatia.

Potrivit surselor Comisarul.ro ar fi vorba de 200 de mii de euro, bani pe care Sebastian Ghita i-ar fi dat lui Victor Ponta in 2012 printr-un intermediar. Ponta ar fi utilizat acesti bani pentru a organiza vizita pe care Tony Blair a facut-o in Romania in 2014. Nu e clar daca procurorii suspecteaza faptul ca Sebastian Ghita si-ar fi cumparat cu acesti bani postul de deputat pentru sine sau pentru altcineva.

Sebastian Ghiţă a anunţat, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că va merge şi el la audieri la DNA Ploieşti.

"Din ce am înţeles eu, este vorba de întâlnirea din 2011 dintre ambasadorul UK la Bucureşti, Tony Blair, Mihai Răzvan Ungureanu şi acordarea titlului de doctor honoris causa lui Tony Blair. Cred că cei de la DNA Ploieşti investighează problema Tony Blair. Nu ştiu exact toate acuzaţiile. Nu am vreo aşteptare, dar după cum i-am văzut pe dânşii la unitatea de elită că fac dosare, sper să nu ajungem să ne întrebe de întâlnirea din Africa de Sud dintre Ponta şi Obama şi Blair. Sunt prolifici cei de la Ploieşti. Nu cred că este vorba de nicio corupţie. Cred că sunt foarte restrictivi astăzi în ceea ce priveşte modul în care vedem activităţile noastre. Daca orice lucru din viaţă îl interpretăm precum corupţie, atunci vom avea dosare. Mâine, poimâine şi o vânzare de casă, de maşină, cu un mic denunţ aranjat poate deveni o corupţie care ucide. Sunt obligat să merg la DNA Ploieşti, ce pot să fac. Numai după ce se termină şedinţa la Înalta Curte", a declarat Sebastian Ghiţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro