Giurgiu: Coloană de tiruri pe circa doi kilometri în punctul de frontieră; traficul rutier în zonă e dirijat

Giurgiu: Coloană de tiruri pe circa doi kilometri în punctul de frontieră; traficul rutier în zonă e dirijat

Coada de tiruri de la intrarea în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse se întinde, marţi după-amiază, pe aproximativ doi kilometri, pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu, traficul rutier fiind dirijat în permanenţă de către un echipaj de poliţie locală.

Timpul de aşteptare al camioanelor la ieşirea din ţară spre Bulgaria prin PTF Giurgiu-Ruse este de circa 30 de minute, potrivit reprezentanţilor ITPF Giurgiu.

"E vară, schimburile comerciale sunt mai intense, este afluxul mare de camioane cu marfă care merg spre Bulgaria, Grecia, Turcia, partea bulgară a finalizat în această primăvară un nou terminal în care pot staţiona până la 70 de camioane, iar circulaţia se face pe patru artere şi cu patru cântare faţă de două cântare cât existau până la construirea terminalului, dar numărul de camioane care ajung la PTF Giurgiu-Ruse este în creştere. Acum sunt procesate aproximativ 650 de camioane în 12 ore faţă de cinci sute câte erau procesate în 12 ore înainte de acest aflux", a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful ITPF Giurgiu, Viorel Chiran.

Totodată, traficul turismelor la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse se face pe trei artere de circulaţie, timpul de aşteptare fiind de 20 de minute. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

3 Așa o fi?

4 S-ar putea să nu mintă! / Dragnea spune că Ordonanța 13 a fost ideea lui Marian Neacşu și a lui Marcel Ciolacu

5 Dialog ireal între o pacientă de 80 de ani și medic: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”