Giurgiu: Coloană de tiruri pe circa doi kilometri în punctul de frontieră; traficul rutier în zonă e dirijat

Giurgiu: Coloană de tiruri pe circa doi kilometri în punctul de frontieră; traficul rutier în zonă e dirijat

Coada de tiruri de la intrarea în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse se întinde, marţi după-amiază, pe aproximativ doi kilometri, pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu, traficul rutier fiind dirijat în permanenţă de către un echipaj de poliţie locală.

Timpul de aşteptare al camioanelor la ieşirea din ţară spre Bulgaria prin PTF Giurgiu-Ruse este de circa 30 de minute, potrivit reprezentanţilor ITPF Giurgiu.

"E vară, schimburile comerciale sunt mai intense, este afluxul mare de camioane cu marfă care merg spre Bulgaria, Grecia, Turcia, partea bulgară a finalizat în această primăvară un nou terminal în care pot staţiona până la 70 de camioane, iar circulaţia se face pe patru artere şi cu patru cântare faţă de două cântare cât existau până la construirea terminalului, dar numărul de camioane care ajung la PTF Giurgiu-Ruse este în creştere. Acum sunt procesate aproximativ 650 de camioane în 12 ore faţă de cinci sute câte erau procesate în 12 ore înainte de acest aflux", a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful ITPF Giurgiu, Viorel Chiran.

Totodată, traficul turismelor la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse se face pe trei artere de circulaţie, timpul de aşteptare fiind de 20 de minute. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…