Gorghiu: Intenția PSD de a boicota alegerile - previzibilă; social-democrații sunt specialiști în abuzuri

Gorghiu: Intenția PSD de a boicota alegerile - previzibilă; social-democrații sunt specialiști în abuzuri

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că intenția PSD de a boicota alegerile locale era previzibilă și afirmă că social-democrații sunt specialiști ''în limitarea democrației și abuzuri electorale''. "Intenția PSD de a boicota alegerile este o atitudine previzibilă. Social-democrații sunt specialiști în limitarea democrației și în abuzuri electorale. Când PSD nu poate să restrângă altora drepturile electorale și le restrâng singuri", a scris Gorghiu, joi, pe Facebook.

Reacția acesteia vine după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat la Bruxelles, la întâlnirea cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, că adversarii politici ai social-democraților fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată, arătând că partidul pe care îl conduce ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale.

Potrivit unui comunicat al PSD remis AGERPRES, în cadrul discuției Dragnea a prezentat situația politică din România, subliniind că, în perspectiva alegerilor care vor avea loc în acest an, social-democrații au demarat un program de modernizare a partidului și de deschidere către cetățeni.

"În acest context, președintele Dragnea a menționat și faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată prin Ordonanță de Urgență, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", se arată în comunicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

2 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

3 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 „Am elimina toate trupele rusești din Ucraina și toate navele lor din Marea Neagră”. Un general american dezvăluie cum ar răspunde NATO dacă Putin va …